Bilety do Genewy w dobrej cenie, kupiłem kiedyś w czerwcu zaraz po tym jak WizzAir ogłosił uruchomienie dwóch nowych połączeń do Szwajcarii. Drogo tam jak cholera no ale kiedyś trzeba tą Szwajcarię zobaczyć. We wrześniu powoli doszliśmy z Kurkiem do zgody, że jednak nie! W tej samej cenie co 3 noce w Genewskim hostelu, weźmiemy pensjonat w Porto i jeszcze na dolot easyJetem wystarczy. I tak dokupiłem dwa przeloty na trasie Genewa>Porto>Londyn Luton. Ekstra wydaliśmy na powrót do Warszawy z Londynu. I wszystko było by pięknie gdyby nie Wizz który we wrześniu zmienił rozkład lotów do Genewy. Znowu zmiany i korekty. Na szczęście to wina linii lotniczej i pieniążki w całości odzyskaliśmy. Ale hola hola teraz trzeba się dostać albo do Genewy albo do Porto, wybraliśmy drugą opcję. Jeden bilet do Beauvais od Wizza a stamtąd Francą już do Porto. Strasznie to zawiłe, ale pierwszy raz miałem taki przypadek, w końcu w low costach przesiadki robi się na własną rękę i ryzyko. Przepłaciliśmy za podróż do Porto jakieś 110 PLN ale nie ma co płakać nad rozlanym biletem. W drogę!
WAW>BVA 74PLN/os. Wizzair